10 redenen om mee te doen aan Ride & Run

Yes, de inschrijving voor de najaarseditie van Ride & Run is gestart. Misschien heb je jezelf al lang opgegeven, of wellicht denk je erover na je op te geven maar twijfel je nog. Herkenbosch, is dat niet te ver weg? Ben ik wel klaar om mee te doen? Wat is er eigenlijk zo leuk aan Ride & Run? Stop met deze twijfels! Ride & Run, daar moet je gewoon aan meedoen, en wel hierom:

1. Iedereen kan meedoen!

Yes, eindelijk een evenement waar je samen met je niet-in-paarden-geïnteresseerde vriend of vriendin aan mee kunt doen! Of maak er een gezellig dagje van met je sportieve vader of moeder. Dit keer staan ze niet aan de bakrand naar jou te kijken, maar kunnen jullie samen meedoen. Je hoeft echt geen topsporter te zijn om mee te doen: je kunt lekker op je eigen tempo deelnemen aan de klasse die bij jou past.

2. Vernieuwde routes

Voor een aantal afstanden zijn de routes vernieuwd! Het mooie is: je hoeft er zelf niet bij na te denken. Ondanks dat je op vreemd terrein bent, kun je de route rijden zonder te verdwalen. De routes zijn namelijk van tevoren afgezet, je hoeft alleen maar de bordjes te volgen.

3. Verschillende disciplines en afstanden

Deze editie heb je veel meer keuze qua disciplines en afstanden. Zo kun je deelnemen aan Ride & Run en 5, 10 of 15 kilometer afleggen, kun je bij Ride & Bike kiezen uit 10, 15 of 20 kilometer. Voor de menners is er ook veel keus. Bij Drive & Run staan de afstanden 5 & 10 kilometer op het programma en biedt Drive & Bike de optie voor 20 & 15 kilometer. Voor zowel beginner als iets verder gevorderde genoeg keuze dus!

4. Voel je fit

Lekker paardrijden, hardlopen of fietsen door de prachtige natuur; wie wil dat nou niet? Meedoen aan Ride & Run is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens goed voor je conditie.

5. Korting voor Bit-abonnees

Heb je een abonnement op Bit, dan betaal je in plaats van  € 30,- slechts € 15,-.

6. Afwisseling

Voor je paard is zo’n buitenrit een perfecte afwisseling op de dagelijkse training. Ook voor de hardloper of mountainbiker is het anders dan een normale training; zo makkelijk is het nog niet om een paard bij te houden! Iedere editie van Ride & Run is bovendien weer een afwisseling qua locatie, routes en afstanden. Hou je wel van een beetje afwisseling doe dan zeker mee!

7. Stallen en overnachten mogelijk

Na een lange reis op de trailer is het wel zo fijn als je je paard van de trailer af kunt halen en in een stal kunt zetten. Stal Venhof bevat over diverse stallen, die niet alleen tijdens Ride & Run maar ook daarna beschikbaar zijn. Jij zelf kunt er ook overnachten. Klik hier voor meer informatie.

8. Geniet van de herfst

De blaadjes beginnen weer van de bomen te vallen en er zijn prachtige herfstkleuren te zien in het bos. De temperaturen zijn niet meer zo hoog als in de zomer en je kunt genieten van de natuur zonder last te hebben van vervelende steekvliegen!

9. Behaal je doel

Misschien heb je vorige editie wel meegedaan en wil je nu je tijd van vorige keer verbeteren, of is het je eerste keer en ga je ervoor om de finish überhaupt te halen. Je hebt in ieder geval weer een doel om naar toe te trainen! Er is geen prijsuitreiking maar de tijden worden waargenomen en na afloop gepubliceerd. Zo kun je voor jezelf een doel stellen en na afloop zien of je dit doel hebt gehaald.

10. Leuke extra’s

Als deelnemer aan Ride & Run profiteer je van leuke extra’s. Zo is er bijvoorbeeld op de dag zelf een dierenarts aanwezig die voor en na de start kijkt hoe het met je paard ervoor staat. Ook krijgt iedere deelnemer een leuke goodiebag en een modieus T-shirt dat je niet alleen op de dag zelf mag dragen, maar die je daarna lekker mee naar huis mag nemen. Bovendien is er de hele dag een fotograaf aanwezig die de foto’s na afloop online publiceert.

 

Dus waar wacht je nog op?  Schrijf je hier in voor Ride & Run!

2 reacties

  1. Nicole Kanters

    23 augustus 2018 at 09:39

    Krijg je als KNHS lid zijnde geen korting meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Ride & Run

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑