Najaarseditie Ride&Run op nieuwe locatie

De hardloopschoenen kunnen weer uit de kast, de mountainbikebanden weer worden opgepompt en de ruiters mogen weer in het zadel! Noteer het maar alvast in je agenda: op zaterdag 28 oktober vindt de najaarseditie van Ride&Run plaats. Deze keer verkassen we naar het zuiden van het land, met nieuwe routes vanaf Hippisch Centrum Deurne. 

Wat is Ride&Run?

Tijdens Ride & Run komen recreatie en sport op ludieke wijze samen. Meedoen en het werken aan je fitheid is het belangrijkste. Ben jij net zo sportief als je paard? De tijden worden bijgehouden en komen na afloop online, maar er is geen prijsuitreiking. De invulling is simpel: een team bestaande uit een ruiter te paard en één of twee hardlopers/mountainbikers leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette, onverharde route af van 5, 10 of 20 kilometer (5 en 10k rennen, 20k fietsen). Hoe gezellig is het om samen met je vriend(in), stalgenoot of een van je ouders mee te doen?!

Meer informatie

Houd www.rideandrun.nl in de gaten, want vanaf volgende week publiceren we meer informatie over de routes, faciliteiten en inschrijvingen. Of meld je aan voor ons Facebookevent, zo blijf je automatisch op de hoogte. #RideAndRun2017

Let op! In de week van 11 september komt meer informatie online over hoe en wanneer je je kunt inschrijven, routes, etc. #staytuned

6 reacties

 1. Mag je de 20km ook rennen? Of moet dat verplicht op de fiets?

 2. betsy doldrrsum

  19 september 2017 at 12:27

  Goede middag

  Mag je ook starten met 2ruiters en 1 moutenbike.

  Vg, betsy

  • Hallo Betsy,
   Het is niet toegestaan om met twee paarden per team te starten i.v.m de veiligheid en de hoeveelheid paarden op de route. Als je er nog een mountainbiker bij zoekt, kunnen jullie wel starten als twee verschillende teams.

 3. Zit er dit jaar weer een goed doel gekoppeld aan “Ride en Run”?

  • Lonneke Ruesink

   4 oktober 2017 at 07:35

   Beste PF,
   Nee, er is geen goed doel gekoppeld aan het event.
   Dit was overigens bij eerdere edities ook niet het geval.
   Mvg
   Bit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Ride & Run

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑