Nieuwe routes mooier en veiliger!

De nieuwe routes van Ride&Run op 1 juli zijn bekend! De afstanden 5, 10 en 20 kilometer starten net als vorig jaar vanaf sportcomplex Papendal, maar beslaan een ander, nog afwisselender stuk van de Veluwe. Dankzij diverse terreinbeheerders en particulieren is het gelukt mooie en afwisselende routes voor jullie uit te stippelen, zonder drukke oversteekplaatsen! De routes zijn dus geen kopie van de editie van vorig jaar.

Afwisselend en uitdagend
“De route van 5 kilometer is vooral mooier en afwisselender”, aldus Wilma Plaisier, namens de KNHS betrokken bij de realisatie van de routes. Ook de 10 en 20 kilometer bieden veel afwisseling. De lopers en fietsers krijgen te maken met een wisselende ondergrond. “Er zijn een paar stukken bij die over ruiterpaden, daardoor is de ondergrond niet vlak; een extra uitdaging voor de fietsers en lopers”, vertelt Wilma, over de routes die zich aan de andere kant van het hoofdterrein bevinden, waar op dat moment Outdoor Gelderland wordt gehouden.

Supporters welkom!
Supporters zijn van harte welkom de deelnemers te ondersteunen tijdens hun Ride&Run. Dit kan bij de start en finish op het Outdoor Gelderland terrein, maar ook onderweg. Jouw supporters kunnen zich (met eigen vervoer) bijvoorbeeld installeren bij Pensionstal Henriëtte Hoeve. Alle routes voeren langs deze locatie. Deelnemers van de 20 km komen ook langs parkeerplaats Ginkelsche Heide/Ginkelsche Zand.

Bekijk hier de routes:

1 reactie

  1. Is de kleur van het T-shirt al bekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 Ride & Run

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: