Ride & Run 2018 – Doe jij mee?

Jawel, de hardloopschoenen kunnen weer uit de kast en ook de mountainbike kan worden klaargezet, want op zaterdag 29 september is het weer tijd voor Ride & Run! Ga als ruiter, hardloper of mountainbiker samen de bossen in!

Bij Ride & Run draait het om werken aan je fitheid en het beleven van een unieke ervaring. De invulling is simpel: teams van 2 personen (ruiter te paard en hardloper/mountainbiker) of teams van 3 personen (combinatie van 1 of 2 ruiters te paard met 1 of 2 hardlopers of 1 of 2 fietsers) leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af.

Benieuwd naar de routes? Bekijk ze dan snel!

Samen buiten sporten

Wil jij ook met een vriend/vriendin/familielid eens ervaren hoe leuk samen buiten sporten is? Schrijf je dan nu in voor Ride & Run 2018.
Ben je abonnee van Bit? Dan profiteer jij van 50% korting bij inschrijving voor Ride & Run!

2 reacties

  1. Onze vraag is wat zit er bij of waarvoor word die 37,50 pp besteed

    • Tamara van de Krol

      5 september 2018 at 12:46

      Hoi Irma, goed dat je het navraagt. Bij je inschrijving krijg je een ticket om deel te nemen aan het evenement, een sportshirt met Ride&Run-logo en een leuke goodiebag. Uiteraard brengen het uitzetten van de route, het systeem om tijden te registreren en te zorgen dat het evenement veilig kan verlopen met behulp van EHBO en dierenartsen de nodige kosten met zich mee. Daarbij doneren we ook aan een goed doel: Brooke Hospital. Groetjes team Ride & Run!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2018 Ride & Run

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: