Blije paarden en pony’s, enthousiaste ruiters, hardlopers en mountainbikers! Ze kwamen vandaag samen tijdens Ride & Run bij Hippisch Centrum Deurne, georganiseerd door Bit. Onder catchy teamnamen als Devils Riders, The purple road runners en Troy & zijn chickies verschenen ruim 70 teams aan de start. 

Samen genieten van de prachtige omgeving en de sport. Dat was het doel vandaag en dat gebeurde volop. Ouders en kinderen, paardenvriendinnen , partners; de meeste uiteenlopende teams en paarden en pony’s kwamen voorbij.

Er stonden veel verschillende afstanden op het programma. Om 10 uur startte Ride & Bike (20km), aansluitend was de 15km en 10km en vanaf 11.30 uur ging Ride & Run van start (15, 10 en 5 km). Alle paarden werden van tevoren gekeurd door de dierenartsen. Ook na afloop kon je je viervoeter laten checken.

De deelnemers waren erg enthousiast en genoten, daarnaast was het ook nog eens heerlijk weer! De vernieuwde routes waren duidelijk en goed aangegeven en de heuveltjes aan het einde van de route vormden een leuke, sportieve uitdaging.

Heb je meegedaan? Dan vind je hier de uitslagen  (nr 63 & 64 zijn per ongeluk omgewisseld) en de foto’s (gemaakt door ID photos) vind je later dit weekend op de Facebookpagina van Bit. 

Bedankt voor jullie gezelligheid en deelname. Tot volgend jaar! 🙂