Zijn er in de omgeving van jouw KNHS vereniging of FNRS ruitersportcentrum mooie buitenrijmogelijkheden en wil je een evenement organiseren waarbij sportiviteit en gezelligheid voorop staat? Organiseer dan eens een Ride & Run evenement! 

Check hier de agenda voor Ride & Run events georganiseerd door KNHS-verenigingen of FNRS ruitersportcentra:

Mei 2020

Wie kan Ride & Run organiseren?

Bij Ride & Run staan plezier en veiligheid voorop. Het is een gezamenlijk initiatief van Bit en de KNHS. Daarom is de organisatie van Ride & Run ritten primair voorbehouden aan KNHS verenigingen en FNRS ruitersportcentra, vanaf een locatie met het veiligheidscertificaat. In dit unieke event kunnen hardlopers, fietsers en ruiters in teamverband een mooie sportieve prestatie leveren en daarnaast genieten van de natuur. Ride & Run geeft die mogelijkheden hiertoe, lopend, fietsend of rijdend en op eigen niveau over een afstand van 5, 10, 20 of 40 km. Als organisator kun je je rit een geheel eigen draai en invulling geven, bijvoorbeeld door er een thema aan te koppelen. De hoogte van het inschrijfgeld bepaal je zelf.

Waar begin ik?

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar recreatie@knhs.nl. Het Ride & Run-team ondersteunt je bij de organisatie met tips en adviezen. Na controle van je aanmelding ontvang je een draaiboek met informatie.Houd voor een eerste editie rekening met een voorbereidingstijd van minimaal drie maanden. Bekijk ook de agenda met daarin het overzicht van al geplande Ride & Run evenementen.

Wat kost het?

Aan de organisatie van een Ride & Run evenement zijn in principe geen kosten verbonden. Je ontvangt na inschrijving het draaiboek en logo. Houd wel rekening met kosten voor bijvoorbeeld een tijdmetingssysteem of parkeerhulpen.

Ik wil graag eerst meer informatie

Dat kan! Informatie kun je aanvragen via recreatie@knhs.nl .

Organiseer Ride & Run